Dacă e 13 septembrie, e petrecere specială Jack Daniel’s la Club Hush, cu Adi Despot, Artanu, Delia, Alina ”Jais” și DJ Raoul Russu

jack

În această lună, una dintre cele mai prestigioase și… băute mărci de whiskey din lume – Jack Daniel’s – împlinește nu mai puțin de 164 de ani de existență. Și cum o asemenea aniversare trebuie marcată cu o petrecere pe măsură, sâmbătă 13 septembrie de la ora 22, în Club Hush din Pitești va fi organizat un eveniment special. O petrecere de cinci stele – ca și Jack Daniel’s- în care muzica și băutura de calitate vor fi la ele acasă. Vor concerta nume grele ale muzicii românești: Adi Despot (Vița de Vie), Artanu, Delia, Alina ”Jais” și DJ Raoul Russu. Va fi fără îndoială o seară în care muzica bună și whiskey-ul bun vor fi vedetele. Nu-i așa că sună teribil de tentant? Și – așa cum spune și sloganul – nu e nevoie de un tort ca să-l sărbătorești pe Jack’s. E nevoie doar să împărtășești spiritul Jack’s. O poți face la Club Hush.

1 responses to “Dacă e 13 septembrie, e petrecere specială Jack Daniel’s la Club Hush, cu Adi Despot, Artanu, Delia, Alina ”Jais” și DJ Raoul Russu

  1. Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand e ziua mea, ma trezesc cu cate un Jack pus intr-o punguta frumoasa de cadou si plocon la mine in brate.
    CUm nu consum foarte des aceasta licoare fina, m-am ales cu o suita de Jack’s de toate tipurile (yellow, black) sau alte tipuri care stau la mine pe bar si se uita gales la mine.

Lasă un comentariu