Simulacrul de lesbianisim e sufletul comerţului

Un chef cu multe fete simpatice. Una dintre ele – o blondă proaspăt sosită la petrecere cu un Renault Twingo Miss Sixty – îi face ochi dulci unei brunete care poartă o bluză roz deschis. De la o privire senzuală până la budoar nu mai e decât un pas. Fata în bluză roz e lăsată fără… bluză şi nu numai, iar apoi e legată la mâini şi la ochi. Deja fanteziile încep să vă lucreze la turaţie maximă, nu? Vă aşteptaţi poate la scene de lesbianism sado-maso mai fierbinţi ca un vulcan… Preludiul e incitant, dar continuarea e… fără finalizare, vorba unui hâtru. Blonda îi ia bluza roz brunetei şi o lasă legată şi… nesatisfăcută. Motivul acestui simulacru de preludiu? Bluza roz se asorta perfect cu maşina blondei – un Renault Twingo Miss Sixty. Altfel spus, o maşină care bate şi tentaţia unei partide de amor „hot” între două fete… full-options ca daruri de la mama-natură. Spotul e excelent – chiar dacă nu face referire la maşină decât fugitiv – şi sigur o să îl ţin minte. Bineînţeles că un asemenea spot „roz” nu putea rămâne fără ecouri. Mai multe ziare importante (printre care Corriere della Sera şi Huffington Post) s-au grăbit să anunţe că acest clip a fost interzis la televiziunea italiană. Ştirea a fost preluată pe nemestecate şi neverificate şi de presa de la noi. Nimic mai neadevărat. Între 6 şi 18 decembrie, clipul respectiv a fost difuzat de 77 de ori pe RAI şi canalele Mediaset.

În orice caz, spotul realizat de către cei de la Publicis are pe youtube peste 415.000 vizualizări, ceea ce dovedeşte că şi simulacrul de lesbianism poate fi sufletul comerţului. O reclamă creativă şi incitantă, chiar dacă accentul este pus foarte puţin pe produs.

Bineînţeles că şi comentariile postate nu duc lipsă de inspiraţie. Spunea un user acum două zile: „Nu vreau maşina, dar nu aş refuza un menage a trois”. Care bărbat îl poate contrazice?

Daniele Tranchini, de la agenţia Publicis Milano, a declarat, pentru „The Telegraph”, că intenţia autorilor a fost să realizeze un clip original şi plăcut, în niciun caz vulgar – scop care, susţine el, a şi fost atins. I agree. Puteţi vedea mai jos şi comenta acest clip tocmai bun de urmărit în nopţile… geroase:

http://www.youtube.com/watch?v=ZBNaVt4ozB0

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s